Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Σαν κορυφαίο geotextile και geosynthetics κατασκευαστή, χονδρέμπορο και εξαγωγέα, νέα υλική Co. Shandong Χασάν, το ΕΠΕ ήταν αφιερωμένο στην παροχή ένα στάσεων geotextile και geosynthetics των λύσεων στους παγκόσμιους πελάτες από την ίδρυσή του το 2000. Έχουμε περισσότερο 120 επαγγελματικό προσωπικό και 16.000 τετραγωνικά μέτρα που κατασκευάζουν το εργοστάσιο που είναι εξοπλισμένο με τις γραμμές παραγωγής κατάστασης προόδου και τον εξοπλισμό δοκιμής.

 

 

Εμμένουμε πάντα στη «ρεαλιστική, καινοτόμο, αρμονική, επιχειρησιακή φιλοσοφία αφιέρωσης», να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της ποιότητας των προϊόντων και την απόδοση, και διαμορφώσαμε μια σειρά τέλειας υπηρεσίας μεταπωλήσεων, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους φίλους και τις μονάδες εφαρμοσμένης μηχανικής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ειλικρινής συνεργασία, αρμονία και win-win, να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο αύριο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένη το 2000, η επιχείρηση ανέπτυξε αρχικά την εγχώρια αγορά, και καθιέρωσε το Υπουργείο εξωτερικού εμπορίου το 2006, εξυπηρετώντας αυτήν την περίοδο πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ΧΑΣΆΝ

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 7000,000-1,000,0000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Hassan New Materials Co.,Ltd Πιστοποιήσεις